Arriva Pågatågen söker förare till växling huvudspår med placering i Helsingborg!

För många tusen skåningars vardag är Pågatågen en självklar del. Sedan 2007 har Arriva på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken och har fått förlängt förtroendet att driva verksamheten. Pågatågen trafikerar 70 stationer i Skåne och ytterligare ett tiotal till i Blekinge, Småland och Halland. Vi har i dagsläget ca 600 medarbetare fördelade på våra stationeringsorter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Ystad och Trelleborg.

Växlingsgruppen är en viktig del i Arrivas verksamhet och bidrar varje dag till att vi får fler och nöjdare kunder. Nu söker vi personal, en tillsvidareanställning samt två vikariat på minst ett år.

Om tjänsterna

Tjänsterna är stationerade i Helsingborg och man ansvarar för att utföra växlingsarbete på ett trafiksäkert sätt till och från Knutpunkten och Raus depå. Arbetet innefattar att säkerställa, rapportera och följa upp funktionsdugligheten på fordon och infrastruktur. Tillse att fordonen tvättas och fekalier töms enligt dagligaplaner. Arbetet som växlare innebär tjänstgöring under alla dygnets timmar samt helger.

Säkerhet, kundfokus och kvalitet

Som växlare har du högt fokus på att framföra spårfordon på ett trafiksäkert sätt samt svara för säkerhetsåtgärder före, under och efter färden. Vi lägger stor vikt på att du har förståelse för att du är en viktig del av det team som genom sitt arbete säkerställer att kunden får en god upplevelse av Pågatågen och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund och person

Du innehar förarbevis och för att komma i fråga för anställning måste du uppfylla Transportstyrelsens föreskrifter och krav. Som förare hos oss är det en självklarhet att du är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och attityd. Du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning.

Din utveckling är viktig för oss

Vi erbjuder en spännande arbetsplats tillsammans med många duktiga kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss.

Lön

Enligt kollektivavtal

Startdatum

Snarast eller efter överenskommelse.

Ansökningsprocess

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2020-12-07. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta martin.zahn@arriva.se eller Roxina.Viebke@arriva.se

Välkommen med din ansökan, du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Ansök