Timanställda Bussförare till Arriva i Kristianstad!

Är du bussförare och önskar en flexibel anställning, se hit! Nu söker vi timanställda bussförare till vår stads- och regiontrafik i Kristianstad.​

Om tjänsten:

Som bussförare hos oss på Arriva är du vår nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och service genom att vara Skånetrafikens och Arrivas ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik hos oss. 
För att passa i rollen som förare hos Arriva ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. 

Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas. 

En anställning hos oss på Arriva förutsätter att du:   

  • Kan arbeta skift enligt schema   
  • Innehar D-körkort  
  • Har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift  
  • Är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige  
  • Har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)  
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Godkänt drogtest som Arriva bokar
  • Utdrag från belastningsregistret – beställ direkt via polisens hemsida och kuvertet ska lämnas till oss oöppnat.

Övrigt:

Tjänsterna tillsätts fortlöpande och tjänstgöringen börjar under maj/juni 2021. Samtliga rekryterade genomgår en intern utbildning för att sedan köra Arrivas linjer med stads- och regionbussarna.

Har du frågor till oss ställ dem per mejl: 

Enhetschef Emma Sandström: Emma.sandstrom@arriva.se

Enhetschef Niclas Söderberg: Niclas.soderberg@arriva.se

Trafikchef Martin Frennessen: Martin.frennessen@arriva.se

 
Varmt välkommen med din intresseanmälan senast den 9/5! 

Ansök