Mekaniker sökes till Arrivas bussverksamhet i Norrort

Vi söker en driven bussmekaniker som vill bidra till att lyfta Arriva Norrorts kollektivtrafik till en annan nivå.

Arbetsuppgifter
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av fordon. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Volvo, Scania, VDL och MAN.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och mångårig erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service. Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond.

Det är också viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt.

Du ansöker genom att klicka på länken nedan.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Mikael Bergdahl via mikael.bergdahl@arriva.se   

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Ansökningar som skickas in på annat sätt kommer vi tyvärr inte att kunna besvara. 

Ansök