Arriva söker Personalutvecklare till busstrafiken i Kristianstad

Arriva kör stad- och regiontrafiken i och runt Kristianstad på uppdrag av Skånetrafiken. För att kunna driva busstrafiken på bästa sätt behöver vi duktiga medarbetare och ett ledarskap som skapar förutsättningarna för våra förare i vardagen. Därför söker vi nu en Personalutvecklare som vill vara en del av vårt härliga team.

Om jobbet
Tjänsten som Personalutvecklare är en utpräglad servicefunktion där ett utvecklat samarbete och kommunikation med våra bussförare samt övriga tjänstegrenar är nyckeln till framgång. Du blir en del av ett team som bidrar till att leda trafikområdets dagliga verksamhet på ett positivt sätt för såväl företaget som för våra kunder.

 Huvudsakligen blir dina arbetsuppgifter att:

  • Stötta i rekryteringsprocessen.
  • Hålla nära kontakt med bussförare och ge konstruktiv och tydlig feedback.
  • Utföra coachningssamtal och resultatuppföljning med förarna.
  • Hjälp vid utredning och uppföljning vid skador och händelser.
  • Kontroll och analys av färdskrivarandvändningen.
  • Följa upp personalens uppsatta mål för körning genom analys av förarstöd.
  • Vara behjälplig i framkomlighetsforum.

Din bakgrund
Vi söker dig som tycker om att utveckla människor och vill påverka vår dagliga leverans. Att du har D-körkort och några år i branschen är ett absolut krav.

Våra värderingar, One Arriva, Doing the right thing, Great custumer experience och Thinking beyond genomsyrar allt vi gör i vår vardag. Som en förlängning av våra värderingar erbjuder vi också en ledarskapsmodell och en medarbetarprofil som visar vad vi tycker är viktiga beteenden för oss som arbetar på Arrriva.  Du blir en del i att våra kunder kommer säkert och fram i tid till, jobb, skola eller övriga aktiviteter. Därmed bidrar du till Arrivas vision – Nöjd kund, hela resan!

Om Arriva

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

 

Sökning av tjänst
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2021-09-26. Om detta låter intressant så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta trafikchef Martin Frennessen på martin.frennessen@arriva.se

Ansök