Arriva söker Mekaniker

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Vi söker nu drivna timansällda mekaniker som vill bidra till att lyfta Helsingborgs kollektivtrafik till en annan nivå. Arbeta med den senaste tekniken både inom eldrivna bussar samt EURO 6 gasmotorer

Arbetsuppgifter
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av El och gas drivna fordon. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussarna snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. En del av arbetet innebär även att förbättra Leanarbetet inom verkstaden. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Mercedes, VDL och MAN .

Din bakgrund
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service.
Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond.

Din utveckling är viktig för oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen där din utveckling är viktig för oss.

Ansökningsprocess
Vi söker timanställda mekaniker som kan arbeta bblandade arbetatstider. Det kan innebära både kväll, helg och dagtidsarbete med start omgående. Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2021-0926. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta  Arvid Plötz på arvid.plotz@arriva.se Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

 

Ansök