Driven och strukturerad gruppledare till tvätthall på Ekerö

Arriva Service söker just nu en driven och strukturerad arbetsledare/gruppledare till vår tvätthall på Ekerös bussdepå. 

Arbetsuppgifter

Som gruppledare är det din huvudsakliga uppgift att leda och fördela arbetet för  fordonsvårdarna. Du kommer samtidigt att arbeta mycket operativt med att själv städa bussar tillsammans med fordonsvårdarna i ditt arbetslag.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Säkerställa daglig bemanning och fördelning av personal, samt att  vid plötsliga produktionsförändringar prioritera och ta nya beslut
  • Medverka administrativt i verksamheten
  • Skapa och följa upp KPI tal
  • Tvätta, städa, tanka och fylla på vissa förbrukningsmaterial i fordonen
  • Reparera enklare fel och skador såsom byte av glödlampor och skadade sitsar m.m.
  • Daglig rapportering till överordnad chef

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna är nätter.

Vi erbjuder

Sjysta anställningsvillkor inom en stabil bransch. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning för denna tjänst. 

Hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag och våra medarbetare har även rabatterade priser på utvalda träningskedjor.

Din bakgrund

Du ska ha haft en arbetsledande roll innan och du har arbetat med liknande uppgifter inom underhåll, städning eller tvätthall tidigare. Då en del av arbetet kommer att vara administrativt är god datavana och erfarenhet av att jobba i system ett krav. Har du specifikt erfarenhet av att jobba i SAP är det mycket meriterande. B-körkort är ett krav då du ibland kommer att behöva flytta fordon. Innehavande av D-körkort är mycket meriterande, men inget krav. Då arbetet är fysiskt krävande ställer det krav på en god fysik.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och baskunskaper i engelska.

Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du ha goda ledaregenskaper, en organisatorisk ådra och en förmåga att få människor med dig. Du ska vara noggrann och flexibel. Vidare ser vi att det är viktigt med en god samarbetsförmåga då du som arbetsledare arbetar tätt tillsammans i team. Du behöver även vara stresstålig samt kunna ta eget ansvar för att utföra jobbet självständigt.

På Arriva uppmuntrar vi mångfald och tillämpar positiv särbehandling vilket innebär att vi prioriterar kandidater av underrepresenterat kön vid likvärdiga meriter.

Ansökan

Låter tjänsten som något för dig? Sök redan idag. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök senast 27 oktober.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista datum för ansökningsperioden. 

För frågor kontakta tf Fordonsvårdschef Sim Gustafsson, sim.gustafsson@arriva.se

Det är endast via hemsidan som du kan ansöka. Därför kommer ansökningar som skickas på annat sätt inte att kunna besvaras eller tas med i rekryteringen. 

Ansök