HR-projektledare till Arriva Stockholm

Vill du vara med och driva verksamhetsutvecklande projekt inom HR? Vill du med din erfarenhet och kompetens arbeta strategiskt för att bidra till Arrivas fortsatta resa framåt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arriva söker en projektledare som vill driva och leda företagets interna förändringsarbete inom ramen för HR. I rollen som projektledare har du ett operativt och övergripande ansvar för att utforma och genomföra utvecklingsprojekt relaterat till HR. Det kan exempelvis vara projekt rörande ledarskap, employer branding, modifiera processer och policys samt digitalisering. Stort fokus kommer initialt ligga på kompetensförsörjning då ett stort projekt inom kompetenskartläggning och utbildning har påbörjats.  

Arbetsuppgifter;

  • Initiera, planera, leda och koordinera diverse projekt inom ramen för HR
  • Strategiskt planera inför framtida kritiska kompetenser – kompetensutveckling och /eller rekrytering samt kompetensavveckling
  • Utbildningsadministration
  • Ansvara för och utveckla e-learningssystem och LMS
  • Leda övriga kollegor i organisationen i projekt
  • Samarbete med andra funktioner inom bolaget – HR, chefer och ledningsgrupper
  • Operativt hålla i utbildningar och workshops för olika målgrupper

Din profil

För att bäst matcha den här rollen ser vi att du är van att arbeta i projektform. Du har en bakgrund inom HR, gärna från en roll som HR Business Partner eller HR-chef och kan nyttja din kunskap och expertis i de olika projekten. Då det redan finns påbörjade projekt som ska drivas och implementeras bör du vara ödmjuk inför att ta vid ett stort befintligt utbildningsprojekt men är också nyfiken på att själv initiera och leda framtida projekt inom ramen för HR.

Som person är du driven, kreativ och förändringsbenägen med god samarbets- och kommunikationsförmåga som gör att du lätt kan skapa relationer i organisationen som kommer vara betydande för ditt arbete. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och har en god problemlösningsförmåga.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Arriva med Corplus. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag dock senast 2021-10-24. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Grönqvist, telefon 072-510 55 54 eller elin.gronqvist@corplus.se

Ansök