Arriva söker Marknad- och Kommunikationsansvarig

 

Marknads- och Kommunikationsansvarig

Har du en förmåga att skapa förståelse och engagemang genom kommunikation? Letar du efter en möjlighet där du i hög grad kan utforma din egen roll? Vi letar nu för en ny kollega som vill vara en del i att utveckla kommunikationen, internt och externt, för att se till att fler skåningar kommer fram säkrare, snabbare och gladare till sina destinationer då de väljer att resa med kollektivtrafiken och Arriva.

Tjänsten är placerad i Helsingborg men vissa resor till våra kontor i landet förekommer, främst till Kristianstad och Malmö.

Marknads- och kommunikationsansvarig

Vi söker en erfaren och nytänkande kommunikatör och marknadsförare som motiveras av att forma sin egen arbetsdag genom att initiera förbättringsprojekt och skapa en enhetlig röst i traditionella och nya kommunikationskanaler. Du kan snabbt ta till dig nya kommunikativa arbetssätt navigerar vant utifrån vårt varumärke. Som marknad- och kommunikationsansvarig tillhör du den administrativa delen av organisationen men jobbar brett, internt såväl som med våra samarbetspartners, för att se till att allting går som på räls och att kundnöjdheten blir av första klass.

Du är van att arbeta självständigt och driva dina egna projekt, inom både marknadsföring och kommunikation, med många beställare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckla och driva marknadsplanen för Stadstrafiken i Helsingborg.
  • Upprätta och driva intern kommunikationsplan samt interna kommunikationsprojekt.
  • Utveckla och driva den lokala marknadsföringen av trafikbeställarens varumärke.
  • Fånga kundperspektivet utifrån vår vision ”Nöjd kund hela resan” och sprida detta inom organisationen.
  • Utveckla befintliga kommunikationskanaler samt hitta nya för att effektivt nå ut med information till hela verksamheten i nära samarbete med Arrivas centrala kommunikationsenhet.
  • Stödja chefer och ledning i hur vi kommunicerar i olika nyhetsbrev, kampanjer etc i olika kommunikationskanaler.
  • Analysera och identifiera förbättringsområden som leder till aktivt arbete med ständiga förbättringar för vår vision ”Nöjd kund hela resan”.
  • Är kontaktyta till Skånetrafikens marknads- och kommunikationsenhet i frågor kring medieaktiviteter och nyheter samt arbeta aktivt med att förmedla de goda exemplen och historierna.
  • Driva och leda ett trepartssamarbete med Helsingborgs stad och Skånetrafiken där olika lokala marknadsaktiviteter planeras och genomförs.

Vem söker vi?

För att trivas hos oss bör du vara prestigelös, flexibel och bra på att få saker gjorda. Du sätter värde i att bygga relationer och vårda dem långsiktigt .Du kommer att ta plats i organisationen och ha ett tätt samarbete med såväl Skånetrafiken och Helsingborgs Stad samt internt inom Arriva.

Du har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Att du kan ta fram original utifrån designmanualer och har goda kunskaper i InDesign, Photoshop och MS Office är ett krav. Det är självklart att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tänker oss att du är en nyfiken person som kan se förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv. Du är van att arbeta i projektform, gillar ett högt tempo och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Nyfiken?

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är  5november . Har du frågor får du gärna höra av dig till Ilir Cakolli som är Affärsområdeschef på ilir.cakolli@arriva.se

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Om Arriva

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Ansök