Arriva söker analyserande Kvalitet- och leveransansvarig för uppföljning inom Teknikdivisionen

Arrivas Teknikdivision expanderar för att öka stabiliteten med mer fokus på kvalitet och leverans. Din roll kommer därför att bli en central del av organisationen där du på övergripande nivå arbetar med uppföljning av teknikdivisionens avdelningar.

Teknikdivisionen arbetar framför allt med underhåll av bussar, tåg och fastigheter och består av flera avdelningar med respektive chefer. Ditt ansvar är att tillsammans med ledningsgruppen för teknikdivisionen arbeta med uppföljning, rapportering och att utmana status quo. Du kommer vidareutveckla KPI:er och mätetal samt sätta upp rutiner och processer för internrevision samt genomföra dessa internt inom verksamheten för att driva förbättringar.

Rollen innebär också att ta fram rapporter och presentationer både internt och till kund. Du kommer arbeta med uppföljning i BI-verktyg och system, men också röra dig i verksamheten för att få förståelse och följa upp. Du är analytisk, strukturerad, nyfiken och gillar att ha överblick samt kan snabbt sätta dig in i branschen och verksamheten. Att du har ett business mindset är självklart och du tänker på vad som är bäst för verksamheten för att leverera till kund.

Huvuduppgifter:

  • Säkerställa att interna och externa kunder får utlovad kvalitet
  • Säkerställa processefterlevnad
  • Arbeta med internrevisioner
  • Dokumentera processer och processframtagning
  • Skapa rapporter och presentationer
  • Följa upp KPI:er och analysera data

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och tycker om att arbeta med uppföljning och verksamhetsutveckling. Du har eftergymnasial utbildning inom business control, business management, ekonomi eller är utbildad ingenjör inom t.ex. industriell ekonomi. Vi tror att för att lyckas i rollen har du ett stort driv och har något års erfarenhet av en liknande roll med fokus på att säkerställa leverans.

Är du intresserad? Sök redan nu! Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Ansök