Kundvärdar till Östgötapendeln

Om tjänsten

Att vara Kundvärd är ett rörligt och omväxlande arbete. Kundvärdar arbetar ombord på våra tåg på Östgötapendeln. Arbetet innebär att ge kundservice och bidra till en säker, trygg och trevlig resa, samt visering av biljetter. Kundvärdar arbetar skiftarbete under dygnets alla timmar vilket betyder att du måste kunna tjänstgöra tidiga morg­nar, kvällar och helger såväl som storhelger. Som kundvärd hos oss utgår du ifrån Norrköping eller Mjölby.

Din bakgrund

Vi vill att du har gymnasiekompetens eller motsvarande, goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du ska ha fyllt 18 år. Arbetet fordrar även god social kompetens och ett visst mått av teknisk förståelse liksom datorvana. Tidigare erfarenhet av serviceinriktat yrke är meriterande liksom ytterligare språkkunskaper. Körkort är ett krav och bil meriterande.

Personliga egenskaper

Att vara kundvärd på Östgötapendeln är ett självständigt och ansvarsfullt arbete som fordrar god samarbetsförmåga, intresse för att arbeta med och bland människor och att ge god service. Säkerhet är ett be­grepp som är en av stöttepelarna inom all spårbunden trafik, varför arbetet fordrar att du ställer upp på och följer de regler som finns, är noggrann, gillar att ta ansvar och passa tider. Ibland är det många saker på gång samtidigt och då måste du kunna prioritera.

Ansökningsprocess

Då vår rekryteringsprocess sker löpande ser vi gärna att vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 8:e december. Du söker tjänsten via länken, för frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Jennie Jansson, jennie.jansson@arriva.se.

Din anställning inleds med betald teoretisk och praktisk utbildning. Utbildningen börjar i januari. Blir du utvald att gå utbildningen kommer vi efterfråga ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansök