Arriva söker en teknisk specialist med inriktning buss

Om tjänsten

Är du en person som har ett brinnande intresse för teknik och teknisk utveckling inom området kollektivtrafik med inriktning mot buss. Vill du vara med att bidra till utveckling av vår fordonsflotta där bland annat elektrifiering kommer vara en stor del av resan? Är du dessutom van att leda tekniska projekt? Sök då jobbet som teknisk specialist buss hos oss på Arriva!

I rollen som teknisk specialist kommer du ha en teknisk nyckelroll när vi köper in nya fordon, kravställer ombordutrustning och utvecklar våra depåer. Du kommer delta i projekt som specialist på bussar och i många fall driva egna projekt. Vidare kommer du delta i Arrivas anbudsarbete och samverka brett inom och utanför organisationen med våra verkstäder, trafikhuvudmän och leverantörer.

Du kommer ha din placering i Råsta men kommer arbeta vid samtliga våra verkstäder runt om i Stockholm. Du rapporterar till vår teknikchef. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. 

Din bakgrund

Vi tror att du kommer från bussbranschen eller närliggande bransch och besitter redan kunskap om bussar och ombordsystem. Troligen har du avslutat en eftergymnasial utbildning. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har vidare insikt i att jobba med leverantörer för att upphandla till projekt. Konstandseffektivitet, kvalitet och säkerhet är självklarheter för dig.

B-körkort är krav, D-kort är meriterande för tjänsten men inget krav.

 

Ansökan

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp i flera av våra yrkesgruppper. Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2021-12-05. Om detta låter intressant så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Otto Keyser, Teknikchef, via otto.keyser@arriva.se

Varmt välkommen med din ansökan!  

Ansök