Arriva söker mekaniker till Lunda & Ekerö

Nu söker vi ett par drivna mekaniker som vill bidra till att lyfta Ekerös och Lundas kollektivtrafik till en annan nivå. Om du brinner för att arbeta med fordon så är detta tjänsten för dig! 

Arbetsuppgifter
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av våra bussar. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. En del av arbetet innebär även att förbättra Leanarbetet inom verkstaden. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. 

Din bakgrund
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service. Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond.

Din utveckling är viktig för oss!
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen, och där din kompetensutveckling är viktig för oss.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2022-05-31. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef, Micael Zetterström, micael.zetterstrom@arriva.se.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Ansök